Sport

FCM Alexandria – VN Olteni 5-0 – Victorie concludentă, la final de sezon

Ultima etapă a campionatului 2014-2015 a fost una fără o miză deosebită, o rundă în care s-a văzut că toată lumea aştepta vacanţa, după un sezon tern, fără nerv şi fără miză. Pentru FCM Alexandria, ultimul joc de acasă, cel cu Viaţă Nouă Olteni, era prilejul pentru tinerii jucători să confirme că merită şansa oferită de conducerea tehnică a echipei. Antrenorul Romulus Ciobanu a dat din nou credit sportivilor tineri – în meciul de sâmbătă au fost folosiţi cinci sportivi născuţi în 1997 şi mai tineri, iar prestaţiile acestora au fost mulţumitoare. Totuşi, victoria concludentă din meciul cu echipa din Olteni a fost reuşită prin diferenţa pe care au făcut-o jucătorii cu experienţă, Florin Radu şi Cristi Pârjolea fiind marcatorii celor cinci goluri. În privinţa jocului, s-a văzut faptul că toată lumea aşteaptă vacanţa, însă alexăndrenii de la FCM vor juca ultimul meci al sezonului sâmbăta viitoare, la Turnu Măgurele, când va avea loc finala Cupei României, contra echipei din Brânceni.

– FCM Alexandria – VN Olteni 5-0 (Florin Radu 18, 80, Cristi Pârjolea 29, 45, 60). Pentru FCM Alexandria au jucat: F. Olteanu, Dinu (46 O. Preda), D. Boşoteanu (46 I. Dragu), B. Sitaru, A. Olteanu, R. Slobozeanu, C. Căpăţână, M. Olteanu, F. Radu, A. Marin (72 M. Mitroi), C. Pârjolea (65 O. Ionescu); antrenor Romulus Ciobanu. VN Olteni: Smarand (Badea), Bădănoiu, Grigore, Dragomir, Ciobanu, Mărcuşanu, Creţa, Pană (Apostol), Ion, Pătrănoiu, Stanciu; antrenor Emil Mărcuşanu. A arbitrat Marius Bobe (Videle).

 

Slobozeanu a sărit să-l lovească pe Mărcuşanu!

Imediat după fluierul de final al jocului, pe tunelul spre vestiare a avut loc o altercaţie, în care au fost implicaţii jucătorii Robert Slobozeanu, de la gazde, şi Emil Mărcuşanu, de la oaspeţi. Intervenţia promptă a poliţiştilor locali, prezenţi la teren, şi încercarea de liniştire a lui Slobozeanu de către preşedintele clubului FCM, Bogdan Ciobanu, au readus lucrurile la normal, însă incidentul avea să fie semnalat inclusiv în raportul arbitrului, care a oprit legitimaţiile celor doi “beligeranţi”.

B.Pană

2 Comments

  1. jucator tiganesti

    Meserie noua la Alexandria,postarea de banere.
    Fireati ai dreacu ,l-a munca cu voi nu la banere.
    Când era lungu si cristescu numai puneati banere panaramili
    dreacu.

  2. Dar de copiii aceia care se zbat prin cateva bannere cu autoritatile locale pentru a investi cu cap banii publici de ce nu mai scrieti nimic? Va este frica?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.