Sport

FCM Alexandria, la ultimul joc pe teren propriu – Sporting poate sărbători un nou titlu judeţean…

fcm…Însă, petrecerea se pare că se va amâna la Roşiorii de Vede după barajul pentru promovarea în Liga a 3-a. Virtual campioană judeţeană pentru al doilea an consecutiv, Sporting este rezervată în desfacerea şampaniei, după cum a spus preşedintele clubului, Gabriel Vlădulescu, însă pentru ultimul joc pe teren propriu, contra unei echipe din grupul fruntaş (Unirea Brânceni), jucătorii speră să aibă alături câţi mai mulţi susţinători. “Vrem ca oamenii să vină alături de echipă, sperăm să putem sărbători cu toţii promovarea în Liga a 3-a, până atunci putem să ne bucurăm de aceat titlu la seniori!”, a spus Găbie Vlădulescu, care a precizat că în acest final de campionat clubul şi-a propus şi alte obiective; “vrem titlul judeţean la juniori, acesta este al doilea obiectiv al nostru, vrem şi titlul de cea mai fairplay echipă, vrem chiar să terminăm sezonul neînvinşi!”, a mai spus Vlădulescu.

În timp ce la Roşiorii de Vede “şampania este la rece”, iar fiesta este aproape declanşată, la Alexandria dezamăgirea este evidentă. Ajunsă la 10 puncte de primul loc, echipa pregătită de Mircea Cristescu pare blocată, jucătorii nu mai reuşesc să se concentreze suficient şi, din acest motiv, au apărut rezultatele slabe în ultimul timp. Sâmbătă, alexăndrenii întâlnesc pe Ajax Botoroaga pe teren propriu, este ultima partidă acasă şi ar fi prilejul ca publicul să fie prezent în număr mare la stadionul Municipal. Însă, în ultimul timp s-a văzut dezinteresul spectatorilor faţă de echipă, aproape similar cu dezinteresul conducerii echipei faţă de publicul local.

Nici o declaraţie pentru spectatorii alexăndreni din partea preşedintelui clubului, Emanoil Stoica, sau a antrenorului principal Mircea Cristescu, vizavi de evoluţiile proaste ale echipei, nici o explicaţie pentru eşecurile din ultimele etape sau blazarea în care se află FCM Alexandria la acest moment.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.