Sport

FCM Alexandria, încă o victorie la scor – Au depășit momentul critic!

Revenită pe teren propriu, după eșecul la Buzescu, echipa din Alexandria vroia să arate că a depășit momentul critic și este capabilă în continuare să se bată la titlul județean. Meciul cu Metalul Peretu era prilejul pentru a arăta că FCM poate câștiga fără probleme orice joc, iar evoluția echipei antrenate de Gabi Lungu a confirmat acest lucru. După câteva minute în care jocul a fost mai echilibrat, deși gazdele au avut posesie cvasi-totală, alexăndrenii au călcat accelerația și au picat golurile. Miki Marin a deschis scorul printr-un gol de generic, la două minute Marin Radu a înscris după un corner primul gol în tricoul FCM-ului, iar Daniel Ene a majorat diferența din penalti. Repriza secundă a început cu o cursă Florin Radu care a majorat scorul, imediat Ene face dubla tot din penalti, iar Radu și Mihai Căpălău au închis tabela. Totuși, după o evoluție foarte convingătoare a echipei, la final încă mai era tensiune, iar unul din jucătorii vizați pentru indolența sa era Cosmin Căpățână.

Concluzia, toată speră că nu se va repeta evoluția modestă de la Buzescu și toți așteaptă cu încredere disputa cu Sporting Turnu Măgurele.

 

“A fost un rezultat spun eu normal, în fața unui adversar de nivelul Ligii a 4-a. Cred că puteam câștiga mult mai categoric azi. Despre eșecul de la Buzescu, cred că a fost un accident, sunt sigur că nu vom mai repeta asemenea jocuri” – Alexandru Tudor, jucător FCM Alexandria

“Victorie meritată pentru Alexandria, îi felicităm, iar noi sperăm să depășim perioada mai puțin bună, în care nu ne prea ies jocurile” / Aurel Bălțățeanu, jucător Metalul Peretu.

 

– FCM Alexandria – Metalul Peretu 7-0 ((Alexandru Marin 19, Marius Radu 21, Daniel Ene 26 pen, 52 pen, Florin Radu 46, 56, Mihai Căpălău). Pentru FCM Alexandria au jucat: I. Anton, A. Matache (73 A. Olteanu), M. Radu, A. Tudor, A. Zamfir, D. Bădănoiu (64 C. Căpățână), A. Marin, F. Radu, D. Ene (58 M. Căpălău), L. Brânceanu, C. Pârjolea (46 M. Olteanu); antrenor Gabriel Lungu. Pentru Metalul Peretu au jucat: Siteavu, Popescu, Sandu, Duicu, Bălțățeanu, C. Băltărețu, M. Băltărețu, Sârbu, Burcea, Ciofalcă, Mocanu; au mai intrat Ivașcu, Iaurum, Văduva, Ghiță; antrenor Dumitru Paciurea.

Au arbitrat Florin Ochea (Tr. Măgurele), M. Bănaru, A. Drăghici (Videle).

B. Pană

fcm

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.