Sport

FCM Alexandria – CS Baloteşti 0-0 – Remiză optimistă pentru alexăndreni

Cu o săptămână şi jumătate înainte de startul campionatului, FCM Alexandria a disputat cel mai important joc de verificare în această vară. Echipa de Liga a a 2-a, CS Baloteşti, a venit la Alexandria cu gândul să arate că este o formaţie de eşalon superior, însă replica gazdelor a fost pe măsura adversarului. Ilfovenii au dominat meciul, din punct de vedere al posesiei, însă alexăndrenii au stat bine în teren, au alergat mult şi, îmbucurător, au avut ocazii de gol. Antrenorul Gabriel Lungu le-a cerut jucătorilor determinare şi angajament, iar aceste două capitole au fost bifate corect de gazde, care au terminat fără să primească gol în faţa singurei echipe de Liga a 2-a prezentă la Alexandria în acest an.

“Sunt mulţumit de modul în care ne-am prezentat, echipa a arătat că e în creştere, s-a alergat mult, dar am stat bine fizic, am avut şi ocazii de gol, însă nu trebuie omis numele adversarului. Eu spun că azi am jucat un fotbal destul de bun, rezistând unei formaţii de Liga a 2-a” – Gabriel Lungu, antrenor FCM Alexandria

“Cred că a fost un test bun, echipa s-a prezentat bine, atât fizic, cât şi tactic, mie mi-a plăcut jocul de posesie al Baloteştiului, dar mă bucur că am scăpat fără să primim gol. Cu puţină şansă, cred că puteam să marcăm un gol” – Sorin Albeanu, antrenor secund FCM Alexandria.

În jocul disputat ieri, contra echipei CS Baloteşti, antrenorul Gabriel Lungu a folosit următorii jucători: I. Anton, A. Matache, A. Tudor, M. Radu, D. Zamfir, Milea (venit în probe), D. Bădănoiu, F. Parolea, M. Marin, F. Radu, M. Olteanu; au mai intrat L. Brânceanu, D. Ene, R. Smarand, C. Dinu, C. Necşescu, M. Tereuci.

Următorul joc de verificare (care va fi şi ultimul înaintea campionatului) pentru FCM Alexandria va fi sâmbătă, 23 august, contra formaţiei Rapid Buzescu. (B.Pană)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.