Sport

FCM Alexandria a câştigat, în sfârşit, primul meci afară!

După trei deplasări în care n-a reuşit să adune decât un punct, FCM Alexandria a reuşit să câştige sâmbăta trecută primul joc pe un alt teren decât cel propriu. În etapa a 7-a a Ligii a IV-a, alexăndrenii de la FCM s-au deplasat la Zimnicea, unde au întâlnit codaşa Tineretul Suhaia, partidă care avea să fie controlată autoritar de oaspeţi. În prima repriză aveau să se desprindă decisiv alexăndrenii, după “dubla” lui Brânceanu şi reuşita golgheterului Pârjolea. În partea secundă, gazdele din Suhaia (meciul s-a disputat la Zimnicea, la cererea echipei din Suhaia, deoarece pe terenul propriu au avut loc manifestări legate de ziua comunei) au echilibrat puţin disputa, însă în nici un moment nu s-a pus problema învingătorului. Până la final, deşi gazdele au înscris de două ori, Cristi Pârjolea şi-a mai trecut o dată numele pe lista marcatorilor (a ajuns la cota 8 goluri în acest sezon), iar Dan Zamfir a închis tabela în al doilea minut al prelungirilor.

“A fost un joc dominat, spun eu, autoritar de noi, am încercat să ne facem jocul şi cred lucrurile sunt pe un drum bun, din punct de vedere al jocului. Însă, ştim că mai avem mult de lucru şi de muncă”, a spus antrenorul secund al FCM-ului, Sorin Albeanu, singurul care discută cu presa locală din cadrul staffului din Alexandria.

– Tineretul Suhaia – FCM Alexandria 2-5 (Zopotilă 70, Cârstea 75 / Leo Brânceanu 20, 40, Cristi Pârjolea 35, 73, Dan Zamfir 90.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.