Sport

FC Traian este supărată pe FCM Alexandria – “Îi vom suspenda pe jucători!”

De aproape două săptămâni de zile, de când a început pregătirea lotul echipei FCM Alexandria, sub comanda antrenorilor Mircea Cristescu şi Sorin Albeanu s-au aflat şi doi jucători, veniţi în probe de la FC Traian. Cei doi jucători, care pot evolua pe mai multe posturi în teren, sunt Sorin Mitran şi Florinel Mitrea, sportivi aflaţi sub contract cu clubul din Traian, dar care se pare că şi-a exprimat opţiunea de a evolua la Alexandria. Numai că, prezenţa celor doi jucători în pregătire cu lotul echipei FCM Alexandria a deranjat serios pe cei de la FC Traian. Astfel, unul din oamenii care sprijină financiar clubul din Traian, Doru Ruşanu, ne-a contactat pentru a face câteva precizări  referitoare la faptul că cei doi jucători se pregătesc cu echipa din Alexandria.

“Vreau să spun foarte clar, cei doi jucători, Mitrea şi Mitran sunt sub contract cu clubul FC Traian şi nu este normal ca ei să se pregătească cu o altă echipă, mai ales adversară din campionat. Am depus deja un memoriu la AJF Teleorman pentru suspendarea acestora, până la expirarea contractului lor cu clubul, deoarece n-au ţinut cont de părerea noastră să nu se pregătească cu o altă echipă. Mai mult, vom cere o sancţiune şi pentru FCM Alexandria, fiindcă ne-a contactat jucătorii şi i-a luat în pregătire fără acordul clubului nostru!”, a spus  Doru Ruşanu.

Cu toate că se ştie despre refuzul clubului din Traian de a-i lăsa să joace pentru FCM Alexandria, se pare că cei doi jucători nu vor să revină la echipa de care aparţin prin contract. Întrebat despre situaţia respectivă, antrenorul Sorin Albeanu a ţinut să menţioneze faptul că, ulterior refuzului echipei din Traian de a lăsa jucătorii în pregătire, aceştia n-au mai făcut antrenamente cu ceilalţi jucători din lot. “Ei nu mai fac pregătire cu echipa, au stat la noi doar două zile” a menţionat Albeanu.

În altă ordine de idei, sâmbătă, 25 ianuarie, FCM Alexandria va juca un prim meci de pregătire, contra echipei CS Mioveni, în deplasare.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.