Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Fără taxă pentru locurile de parcare din Alexandria începând cu 1 decembrie

Pe masa aleşilor locali alexăndreni se va regăsi, în şedinţa ordinară de vineri, 24 noiembrie, proiectul de hotărâre privind suspendarea taxei pentru locurile de parcare de pe raza municipiului Alexandria, iar dacă va fi adoptat de Consiliul Local, măsura va intra în vigoare începând cu data de 1 decembrie, până la implementarea Regulamentului de funcţionare a sistemului de parcare cu plată a autovehiculelor în parcările administrate de SC Pieţe şi Târguri Alexandria SRL.

Potrivit proiectului, în şedinta Consiliului local al municipiului Alexandria din 31 martie 2011, a fost aprobată atribuirea contractului de delegare a gestiunii pentru serviciul de administrare a domeniului public şi privat al Municipiului Alexandria către Societatea Comercială Pieţe şi Târguri Alexandria SRL. Prin hotărârea în cauză, s-a aprobat Contractul de delegare a gestiunii, prin care au fost date în administrare şi exploatare către SC Pieţe şi Târguri Alexandria SRL parcări de pe raza municipiului, fiind totodată stabilite tariful şi programul de funcţionare.

Totodată, în cadrul şedinţei de pe 20 octombrie 2017 a fost supus dezbaterii publice proiectul de hotărâre privind Regulamentul de funcţionare a sistemului de parcare cu plată a autovehiculelor în municipiul Alexandria în parcările administrate de SC Pieţe şi Târguri Alexandria SRL, urmând a fi supus dezbaterii şi aprobării Consiliului local proiectul de hotărâre.

“Având în vedere reorganizarea activităţii de administrare şi exploatare a parcărilor administrate de SC Pieţe şi Târguri Alexandria SRL, se propune suspendarea taxării pentru utilizarea locurilor de parcare în intervalul 01 decembrie 2017-01.05.2018 până la implementarea Regulamentului de funcţionare a sistemului de parcare cu plată a autovehiculelor în municipiul Alexandria în parcările administrate de SC Pieţe şi Târguri Alexandria SRL”, se arată în expunerea de motive a proiectului de hotărâre. (Violeta Mocanu)

1 Comment

  1. observator says:

    O sa fie pline parcarile cu autoturisme ale evazionistilor astea, care se ocupa cu traficul de vanzari!S-a gandit cineva la acest lucru?

Leave a Comment

*

code