Eveniment

Fără cazuri noi de infecție cu SARS-CoV-2 la nivelul județului

Cea mai recentă raportare a Institutului de Sănătate Publică arată că, la nivelul județului Teleorman, în ultimele 24 de ore nu a fost înregistrat niciun nou caz de infecție cu SARS-CoV-2. Astfel, potrivit informării Grupului de Comunicare Strategică, de la debutul pandemiei de coronavirus și până luni, 27 aprilie, în Teleorman au fost testate pozitiv la COVID-19 96 de persoane, la fel ca și în precedenta informare.

În schimb, la finalul săptămânii au fost înregistrate două noi decese în Teleorman, doi bărbați din Alexandria, care aveau și alte probleme medicale, și-au pierdut viața după ce-au contractat noul coronavirus.

La nivel național, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, până luni, 27 aprilie, au fost infectate cu noul coronavirus 11.339 de persoane, cu 303 mai multe decât în precedenta informare. Din totalul persoanelor infectate, 3.141 au fost declarate vindecate, în timp ce alte 631 au decedat.

One Comment

  1. #OBSERVATOR

    COVID-19

    Acesta este numele bolii provocate de SARS-CoV-2, boala coronavirusului (Corona Virus Disease), unde 19 e anul apariției.
    Exemplu: în cazul HIV/SIDA (HIV este virusul, SIDA boala).
    Organizația Mondială a Sănătății a preferat să nu folosească SARS, pentru a evita confuzia cu boala din 2002!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.