Eveniment

Fără cazuri noi de COVID-19, la nivelul județului, în ultimele zile

Cea mai recentă raportare a Institutului de Sănătate Publică arată că, la nivelul județului Teleorman, în ultimele trei zile nu a fost înregistrat niciun nou caz de infecție cu SARS-CoV-2. Astfel, potrivit informării Grupului de Comunicare Strategică, de la debutul pandemiei de coronavirus și până marți, 23 iunie, în Teleorman au fost testate pozitiv la COVID-19 154 de persoane, la fel ca și în precedenta informare. La nivel național, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, până marți, 23 iunie, au fost infectate cu noul coronavirus 24.505 persoane, cu 215 mai multe decât în precedenta informare. Din totalul persoanelor infectate, 17.187 au fost declarate vindecate.

Pe de altă parte, până la transmiterea știrii, 1.539 dintre persoanele cu COVID-19 au decedat, între acestea și 11 din Teleorman.

Pe de altă parte, la nivelul județului Teleorman, sunt monitorizate în prezent, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, 1.499 de persoane aflate în izolare la domiciliu, în timp ce alte 18 persoane sunt în carantină instituționalizată.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.