Eveniment

Fabrica de furaje combinate si concentrate NUTRISPOR (FNC), investitie noua a grupului Holleman

Fabrica de furaje combinate si concentrate NUTRISPOR (FNC), o investitie noua a grupului Holleman, din localitatea Frasinet, Judetul Teleorman, a fost construită din nevoia de prelucrare a propriilor materii prime rezultate din firma vegetala din aceeasi localitate.

Fabrica va acoperi nevoile fermierilor mici si mijlocii din Teleorman si judetele invecinate si beneficiaza de experienta celor mai buni nutritionisti si doctori veterinari din Romania.

Tehnologia folosita este germana si ofera o precizie deosebită de extragere, cantarire automata, granulare si impachetare. Toate ingredientele sunt controlate, din productia proprie si de la cei mai buni furnizori de premixuri si alte ingrediente.

FNC-ul dispune de propria receptie si de cinci celule exterioare de depozitare a principalelor materii prime: srot de soia, srot de floarea soarelui, porumb, grau si orz.

Retetele obtinute dau garantia ca ingredientele si continutul de nutrient de pe eticheta reflecta intocmai continutul din saci.

Iesim pe piata cu preturi onorabile si asiguram vanzari la magazinele proprii si prin distribuitori autorizati, iar platile se pot face prin orice modalitate. Avem si prezenta online, pe linie de vanzari a produselor proprii de la FNC, precum si alte produse pentru animale de companie.

Produsele (furaje combinate sau CPMV) sunt destinate cresterii animalelor domestice de ferma, cum ar fi puii, curcanii sau porcii.

Mai multe informatii despre produsele FNC, preturi, comenzi, sunt disponibile pe magazinul nostru online: www.nutrispor.ro.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.