Politic

Exodul din PSD continuă/ Și primarii de la Crevenicu și Conțești trec la PNL

Trecerile recente din tabăra social-democrată către liberalii din județ par să fi fost numai începutul unei adevărate hemoragii în PSD Teleorman, hemoragie pe care Adrian Gâdea nu dă semne că o mai poate controla.

Astfel, după ce, în ultimele zile, surse liberale dădeau patru primari de marcă ai PSD Teleorman, respectiv cei de la Vitănești, Smârdioasa, Băbăița și Călmățuiu, trecuți în barca PNL, se pare că alți doi edili ai PSD au decis să se alăture liberalilor și să candideze din partea PNL la alegerile locale. Este vorba despre Viorel Peța, primarul de la Conțești, și Adrian Constantin Iancu, primarul de la Crevenicu.

De altfel, sunt voci care susțin că în perioada următoare plecările din PSD vor continua și alți edili ai social-democraților vor face trecerea către PNL, unii dintre aceștia dintre cei cu vechime în partid.

Rămâne de văzut, așadar, ce mutări va mai face Eugen Pîrvulescu în perioada următoare, pentru a-și îndeplini obiectivul, acela de a bate PSD în Teleorman și de a câștiga președinția Consiliului Județean.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.