Evaluarea psihologică a înjumătăţit candidaţii pentru cele şapte posturi scoase la concurs de ISU Teleorman

Privite ca locuri de muncă sigure şi cu un salariu peste ceea ce oferă mediul privat din judeţ, posturile scoase la concurs de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “A.D. Ghica” Teleorman au atras mulţi candidaţi, astfel că nu mai puţin de 138 de teleormăneni s-au înscris pentru cele cinci posturi de ofiţer şi pe cele două de subofiţer.

“Sunt scoase la concurs cinci posturi de ofiţer şi două de subofiţer şi s-au înscris aproximativ 20 de candidaţi pentru finecare dintre ele. Cam aceasta a fost concurenţa şi la concursuile organizate anterior de ISU “A.D. Ghica”, a declarat mr. Gelu Dragomir, purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman.

Până la examenul scris, care va da cei cinci ofiţeri şi cei doi subofiţeri care se vor încadra, direct, la ISU “A.D. Ghica” Teleorman, candidaţii trebuie să mai treacă de evaluarea medicală şi de cea sportivă.

Evaluarea psihologică, probă susţinută pe data de 16 ianuarie, le-a dat bătăi de cap candidaţilor, astfel că au fost declaraţi “apt” numai 64 de candidaţi (19 pentru cele două posturi de ofiţer şi 45 pentru cele cinci de ofiţer) din cei 138 înscrişi.

Pentru candidaţii care au trecut proba psihologică, reprezentanţii ISU Teleorman precizează că aceştia pot depune dosarele în volum complet până la data de 31 ianuarie. Verificarea corectitudinii întocmirii dosarelor de recrutare ale candidaţilor şi a îndeplinirii condiţiilor de participare la concurs va fi făcută între 01.02-05.02.2017, iar lista cu cei care nu îndeplinesc condiţiile de participare va fi publicată până pe data de 8 februarie.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “A.D. Ghica” al judeţului Teleorman organizează concurs, prin încadrare directă (atât din sursă internă, cât şi din sursă externă), pentru posturile de Ofiţer Specialist I la compartimentul Achiziţii Publice; Ofiţer Specialist I la Serviciul Logistic, compartimentul Tehnic; Ofiţer Specialist II la Inspecţia de Prevenire, compartimentul Avizare-Autorizare; Ofiţer Specialist II – instructor sportiv la Serviciul Pregătire pentru Intervenţie şi Rezilienţa Comunităţilor; Ofiţer I la Inspecţia de Prevenire, compartimentul Control şi activităţi preventive; Subofiţer tehnic principal la compartimentul Financiar; Subofiţer operativ principal la Inspecţia de Prevenire, compartiment Avizare-Autorizare. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code