Politic

Eugen Pîrvulescu: „Suntem dispuși să facem alianțe politice în așa fel încât să reușim să răsturnăm scorul PSD-ului la alegerile din toamnă”

Conducerea PNL Teleorman și-a stabilit, pentru alegerile locale din toamnă, un obiectiv mai mult decât ambițios, și anume câștigarea a peste 50 de primării din cele 97 câte are județul, trei dintre acestea urbane, precum și președinția Consiliului Județean, funcție pentru care în cursa electorală intră liderul formațiunii politice, senatorul Eugen Pîrvulescu.

„Este o analiză politică plecând de la 25 de primării, câte avem astăzi, este un target și un obiectiv pentru a câștiga Consiliul Județean. Cele trei orașe din target sunt Turnu Măgurele, Alexandria și Videle, acolo unde avem cele mai mari șanse să câștigăm”, a explicat, vineri, Eugen Pîrvulescu.

Pentru atingerea obiectivului, liderul PNL a declarat că este dispus să se așeze la masa negocierilor și să încheie alianțe cu orice formațiune politică de dreapta.

„Cetățenii județului Teleorman trebuie să știe un lucru: că noi trebuie să scăpăm de PSD odată pentru totdeauna, PSD nu are ce să mai caute în administrația din Teleorman, pentru că au demonstrat că au fost zero din punct de vedere investiții și din punct de vedere al calității umane în Teleorman. Noi, ca Partid Național Liberal, suntem dispuși să facem alianțe politice cu partidele de dreapta (…) facem lucrul acesta pentru a bate PSD-ul în orice localitate. Suntem dispuși să facem alianțe politice în așa fel încât să reușim să răsturnăm scorul PSD-ului la alegerile din toamna aceasta. (…) Este normal, sunt forțe de dreapta, așa cum s-a făcut și la București, așa cum se face în multe localități din România… Eu personal stau la masă, ca reprezentant al PNL, împreună cu colegii mei din partid, cu toți cei de bine de dreapta care vor să răstoarne PSD în localitățile respective, pentru că este un dezastru total ceea ce înseamnă administrația PSD”, a declarat președintele PNL Teleorman.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.