Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Eugen Pîrvulescu: “PNL este pregătit să preia guvernarea, cu Ludovic Orban premier”

Liberalii din judeţ şi-au prezentat candidaţii la alegerile locale parţiale de pe 5 noiembrie în cele trei localităţi în care vor avea loc, respectiv Poeni, Cervenia şi Salcia, în cadrul unei conferinţe de presă, liderul PNL Teleorman, senatorul Eugen Pîrvulescu profitând de ocazie pentru a vorbi şi despre situaţia politică la nivel naţional.

“Minciuna este pusă în ramă la PSD. Furtul pe faţă, nu numai a fura candidaţii, se fură şi instituţii cu totul, ăsta este modul de guvernare al PSD. Ceea ce se întâmplă astăzi cu pensionarii din România este foarte grav. Programul de guvernare al PSD este un balon de săpun (…) cetăţenii din România au văzut, noi, oamenii de rând vedem că minciuna este la ea acasa şi PSD nu poate să guverneze cu asemenea minciuni. Vorbeam de pensionari… Au ieşit cu nonşalanţă şi au spus că nu se va mai aplica legea, au amânat-o. Au amăgit aceşti oameni, care au muncit, care au contribuit. Nu mai vorbim de minunile pe care le scot pe gură guvernanţii în fiecare zi (…) Pentru un pumn de voturi, în decembrie 2016 s-a minţit foarte mult, pentru a fi la guvernare cu orice preţ, oamenii au fost amăgiţi şi minţiţi”, a spus preşedintele PNL Teleorman în cadrul conferinţei de presă în care a anunţat candidaţii PNL pentru alegerile parţiale de pe 5 noiembrie.

Senatorul PNL de Teleorman vede drept soluţie preluarea guvernării de către Partidul Naţional Liberal, cu preşedintele Ludovic Orban în funcţia de premier şi un Guvern liberal minoritar cu susţinere în Parlament.

“În cel mult 3-4 luni de zile, Guvernul actual va pleca acasă şi nu cred că preşedintele Iohannis va mai veni cu un candidat tot de la PSD pentru funcţia de premier, pentru că e clar că PSD nu poate să guverneze. (…) PNL este pregătit să preia guvernarea, cu Ludovic Orban în funcţia de premier. (…) Cu siguranţă că mulţi colegi din Parlament, chiar de la PSD şi de la ALDE, vor susţine un guvern PNL, pentru că nu-şi doreşte nimeni alegeri anticipate”, a completat Eugen Pîrvulescu. (Violeta Mocanu)

2 Comments

  1. ion says:

    Parvulescu a ramas singurul orator din judet.E bine ca totusi mai zice cate ceva spre deosebire de prefecul sofer si celalalt, cristescu parca, santierist ,care trebuie drogati inainte de a vorbi ceva

  2. --- says:

    Nea PARTZULESCULE, voi ati fost promotorul PSD-ului, cu toate LICHELELE si CAZATURILE puse in functii publice…De Nea Luciaca ALEXA MEGA-CIORDTITORUL din RdV si CRETINOIDUL OBSEDAT SEXUAL, SANDU ILISEXU, promovati de P.N.L., sau lingaul profitor si semianalfabet, sphagar NUTU Ioan, de ce nu spui nimic!>?

Leave a Comment

*

code