Eveniment

Eugen Pîrvulescu l-a ajutat pe Moş Crăciun să aducă bucurie unor familii nevoiaşe din zona Zimnicea

Carmen Dumitrescu

Crăciunul este un sezon al altruismului şi al implicării în problemele celor care au nevoie de sprijinul nostru. Şi pentru a subscrie acestei idei, vicepreşedintele PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu, însoţit de o echipă de liberali, au mers la mai multe familii care se luptă cu dificultăţi materiale, pentru a le face o supriză de sărbători. Gestul a fost unul impresionant, pentru că darurile nu au fost făcute aleatoriu, ci numai după o analiză atentă a situaţiei familiilor în cauză, primarii din localităţile respective fiind implicaţi în procesul de identificare a acelor persoane care au realmente probleme de subzistenţă. Vicepreşedintele PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu, a fost însoţit în acest demers de o echipă de liberali şi de liderul interimar al Organizaţiei de Femei Teleorman, Raluca Fedeleş, mobilizarea fiind dintre cele mai puternice în scopul realizării în condiţii foarte bune a acestei acţiuni umanitare.

Acţiunea s-a derulat pe parcursul a trei zile, în perioada 18 – 20 decembrie, în 19 localităţi din zona Zimnicea, Eugen Pîrvulescu fiind responsabil, în cadrul PNL, de această zonă. Astfel, în cursul zilei de miercuri, 18 decembrie, Eugen Pîrvulescu şi echipa lui au mers la 11 familii cu dificultăţi financiare din localităţile Năsturelu, Bujoru, Bragadiru şi Pietroşani cărora le-au oferit pachete de sărbători, constând în produse alimentare, brazi de Crăciun şi ornamente pentru brad. Acţiunea a continuat cu alte localităţi din apropierea oraşului Zimnicea, inclusiv în Zimnicea.

Potrivit lui Pîrvulescu, acţiunea a fost in inţiată din dorinţa de a ajuta cu adevărat pe cei mai puţin norocoşi, în pragul Crăciunului: “Ne-am gândit ca de sărbători să facem o bucurie unor familii nevoiaşe şi să le aducem câte ceva pentru copii pentru că ei trebuie să simtă momentele frumoase ale acestei perioade. E important pentru mine să văd bucuria din ochii acestor oameni care au nevoie reală de susţinere şi cred că dacă mai mulţi dintre nopi ar face eforturi în acest sens, lucrurile ar începe să se schimbe în jur. Eu sper, pentru că întotdeauna am crezut că la anul va fi mai bine, ca teleormănenii să aibă un an mai bun, sărbători

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.