Politic

Eugen Pîrvulescu: “În prima ședință de Consiliu Județean, majoritatea PNL va desființa postul de administrator al județului”

În prima ședință de Consiliu Județean, din noua legislatură, majoritatea liberală va iniția un proiect de hotărâre pentru desființarea funcției de administrator public al județului, precum și al aparatului de lucru al acestuia. Informația a fost furnizată de senatorul PNL Eugen Pîrvulescu, potrivit căruia cei doi vicepreședinți pe care îi va da partidul vor prelua atribuțiile administratorului public.

“Județul Teleorman nu are nevoie de niciun administrator. În prima ședință de Consiliu Județean, majoritatea PNL va iniția un proiect de hotărâre prin care va fi desființată această funcție și, odată cu ea, și posturile de  consilieri, secretară și ce mai are el în aparatul de lucru. Nu avem nevoie de administrator, cei doi vicepreședinți pe care PNL îi va da, ca partid care a câștigat alegerile, vor fi cei care vor conduce instituția”, spune președintele PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu.

Cu 43,6% din voturile valabil exprimate, PNL a câștigat, duminică, 27 septembrie, alegerile pentru Consiliul Județean Teleorman, asigurându-și, astfel, un număr de 17 mandate din totalul de 32, precum și cele două funcții de vicepreședinte al forului de conducere de la nivelul județului, pentru care sunt vehiculați în spațiul public Maria Stoian și Adrian Florescu.

În prezent, funcția de administrator public al județului este ocupată de Gheorghe Tănase, care a preluat postul în anul 2018.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.