Politic

Eugen Pîrvulescu: “Dacă USL se rupe, strategia noastră de campanie rămâne aproximativ aceeaşi”

Carmen Dumitrescu

În cadrul celei mai recente şedinte a Biroului Permanent Judeţean al PNL, liberalii au stabilit că persoana care se va ocupa de organizarea alegerilor europarlamentare va fi vicepreşedintele partidului, Eugen Pîrvulescu. Deşi, probabil, au existat discuţii în interiorul partidului legate de faptul că lui Pîrvulescu i-ar lipsi vechimea în partid, element care n-ar justifica încrederea lui Marin Almăjanu în acesta, trebuie spus că opţiunea de a-l nominaliza pe Pîrvulescu şef de campanie poate fi una mai bună decât oricare alta, pentru că în acest moment, tănărul politician simte că are ceva de demonstrat, deci nu-i lipseşte entuziasmul.

Chestionat cu privire la eventualele disensiuni legate de nominalizarea sa, Pîrvulescu a declarat că se simte pregătit de testul electoral ce se apropie vertiginos şi că, personal, nu a simţit atitudini ostile din partea colegilor cu vechime: “Este o responsabilitate foarte importantă şi o încredere pe care Biroul Politic mi-a acordat-o, iar eu mi-am propus să muncesc pentru acest partid. Pot spune că i-am simţit pe colegii mei foarte încrezători în forţa echipei pe care o vom construi acum şi, de asemenea, i-am simţit aproape de mine. De altfel, aici cred că va fi şi cheia reuşitei noastre şi a scorului foarte bun pe care îl vom obţine. În faptul că vom fi o echipă unită, în cadrul căreia nu-mi doresc să apară orgolii nejustificate şi disensiuni de orice fel, pentru că toţi avem acelaşi scop: optimizarea rezultatelor aferente campaniei pentru europarlamentare”.

Mai mult, Pîrvulescu a declarat că în această perioadă se fac eforturi pentru reorganizarea structurilor locale şi pentru inventarierea resurselor materiale şi umane care se vor implica în bătălia europarlamentarelor. Din acest punct de vedere, el a declarat că numărul de membri este în creştere şi că se aşteaptă ca până în pragul campaniei, să se poate constata o adevărată explozia de membri noi în PNL Teleorman. Însă, adevărata întrebare în acest moment este legată de felul în care PNL Teleorman îşi va pune la punct strategia de campanie, atât în cazul scenariului ruperii USL, cât şi în cazul luptei comune a celor două partide din cadrul alianţei.

Cu toate acestea, Pîrvulescu a declarat că nu simte că e cazul să construiască două strategii pentru fiecare scenariu în parte, în contextul în care, oricum, PNL va lupta pentru scor, nu pentru candidat, atât în cazul continuării luptei comune, cât şi în cazul ruperii de PSD: “Va fi o strategie gândită împreună cu echipa de lucru, pentru că eu ţin la ideea asta. Din punctul meu de vedere personal, nu cred că strategia de  lucru şi de campanie ar diferi foarte mult în cazul două scenarii, pentru că noi suntem deja pe liste separate. USD are liste comune, iar PNL merge separat la europarlamentare, deci strategia nu diferă foarte mult. Noi ne bazăm în momentul acesta pe structurile partidului nostru, concentrându-ne pe propriile noastre forţe. Nu cred că ne schimbă cu nimic strategia ruperea USL. Sigur că anumite nuanţe pot apărea. Eu sper ca lucrurile să se tranşeze curând, aşa cum e mai bine pentru toată lumea”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.