Eveniment

Eugen Nicolae a fost înlocuit cu Nicoleta Voicu în funcția de subprefect al județului

Nicoleta Voicu a fost numită, joi, 9 iulie, prin hotărâre de Guvern, în funcția de subprefect al județului Teleorman. Aceasta îl înlocuiește pe actualul subprefect al județului, Eugen Nicolae, care a fost eliberat din funcție, tot prin Hotărâre a Guvernului Orban.

Executivul condus de Ludovic Orban a adoptat, în ședința de joi, 9 iulie, o serie de hotărâri de Guvern printre care și  “HOTĂRÂRE privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Teleorman de către Nicolae Eugen-Constantin” și “HOTĂRÂRE privind exercitarea, cu caracter temporar, în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Teleorman de către Voicu Nicoleta-Marilena”, transmit reprezentanții Guvernului.

Nicoleta Voicu este consilier juridic în cadrul Instituției Prefectului, iar numele său a mai fost vehiculat, în trecut, pentru preluarea unuia dintre posturile de subprefect de Teleorman.

Eugen Nicolae a fost instalat în funcția de subprefect al județului Teleorman pe data de 20 decembrie 2019 și a venit la Prefectură din postul de inspector superior în cadrul Administrației Județene a Finanțelor Publice Teleorman.

One Comment

  1. Observator

    Sunt si motive sau dar asa ca se ne aducem oamenii nostri?Intreb.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.