Sport

Este vremea festivităţilor – Gala sportului teleormănean 2013

La fiecare final de sezon, clasamentul este cel care arată cel mai bine modul în care s-au reuşit obiectivele pe care şi le-au propus sportivii, antrenorii sau managerii cluburilor; la fiecare final de an, când se trage linie, fiecare îşi face bilanţul, după un sezon care pentru unii a fost o reuşită per total, pentru alţii dezamăgire.

Data de marţi, 17 decembrie 2013, este ziua în care sportul teleormănean îşi răsplăteşte laureaţii pentru acest an sportiv, un an în care totuşi, nu ne mândrim cu foarte multe performanţe notabile. Direcţia judeţeană pentru sport şi tineret Teleorman, reprezentantul Ministerului Sportului şi Tineretului în judeţ, a întocmit deja clasamentele finale ale sportivilor la individual, pe echipe şi pe cluburi, iar evenimentul, programat cu începere de la ora 17.00, se vrea să încheie cum se cuvine un sezon în care performanţele au fost destul de puţine, faţă de anii trecuţi.

“Marţi după-amiază aşteptăm cât mai mulţi pasionaţi de sport care să asiste la evenimentul care pune punct sezonului 2013, la Sala Sporturilor, Gala sportului teleormănean, în cadrul căreia vom răsplăti efortul celor mai buni sportivi ai noştri în acest an”, a spus directorul DJST Teleorman, Elena Vlad, aflată pentru prima dată în postura de gazdă a acestei gale de final de an.

Tot astăzi, Consiliul Judeţean Teleorman va organiza propria festivitate de premiere a sportivilor, în cadrul căreia premiile care vor fi din cele mai atractive. Iar pentru al doilea an consecutiv, Consiliul Judeţean va încerca să delimiteze sporturile olimpice de cele neolimpice, după cum şi premierea sportivilor să se facă pe cele două categorii, rezultate sporturi olimpice / neolimpice. Festivitatea de premiere organizată de Consiliul Judeţean este programată azi, cu începere de la ora 15.30.

O altă festivitate de premiere care este stabilită pentru azi, are loc în sala de şedinţe a Primăriei municipiului Alexandria. Evenimentul, care vizează sportivii / echipele din Alexandria, deschide seria manifestărilor festive de azi şi este programat cu începere de la ora 10.00.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.