Eveniment

Elevii unităților școlare din Alexandria vor face cursurile numai online. În ce alte localități trec școlile în Scenariul 3

Toate unitățile/instituțiile de învățământ (preșcolar, primar, gimnazial, liceal, postliceal, profesional), precum și creșele din Alexandria, Roșiori de Vede, Videle, Beciu, Dracea, Moșteni, Poroschia și Talpa vor funcționa pe Scenariul 3, care presupune participarea tuturor preşcolarilor şi elevilor la activităţi/lecţii online, au decis, duminică, membrii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Teleorman. Măsura intră în vigoare începând de luni, 12 octombrie.

Celelalte unități/instituții de învățământ din județul Teleorman vor funcționa potrivit scenariilor stabilite prin hotărârile CJSU anterioare, au mai stabilit autoritățile.

Pentru ziua de duminică, 11 octombrie, 22 de noi cazuri de infecție cu virusul SARS-CoV-2 au fost confirmate la nivelul județului Teleorman, numărul total al persoanelor confirmate cu COVID-19 ajungând, astfel, la 1.852. De asemenea, potrivit datelor oficiale, coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori a ajuns la 1,73 pentru Teleorman.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.