Politic

Edi Oprea, Dan Popescu şi Ilie Bălan îşi vor pierde funcţiile, alături de toţi liberalii din judeţ

UPDATE

Pe surse, au apărut informaţii conform cărora cei doi viceprimari ai Alexandriei au declarat că sunt dispuşi să demisioneze pentru a nu fi puşi într-o situaţie neonorantă.

Carmen Dumitrescu
Aşa cum era de aşteptat, ideea fuziunii PNL-ului cu PDL-ul a generat o stare de enervare în PSD, care se va materializa zilele următoare, prin destituirea din funcţie a tuturor liberalilor care deţin funcţii de conducere în administraţia publică. Venit în Teleorman pentru a analiza rezultatele obţinute de PSD în alegerile europarlamentare, vicepremierul Liviu Dragnea a făcut şi o serie de declaraţii legate de noul raport al PSD-ului cu liberalii. Astfel, acesta a precizat că nu se aşteaptă ca liberalii să demisioneze singuri şi a recunoscut că e posibil ca ei să aibă nevoie de un impuls în acest sens. Totuşi, Dragnea a clarificat faptul că în zilele următoare, toţi liberalii care ocupă funcţii de răspundere publică vor fi nevoiţi să-şi dea demisia. De asemenea, el a menţionat că relaţia cu Marin Almăjanu nu poate fi remediată, decât în contextul în care acesta din urmă va denunţa alianţa cu adversarii tradiţionali ai social-democraţilor: “Noi am încercat să avem o relaţie corectă cu toţi colegii din PNL din teritoriu. Dacă au hotărât să rupă colaborarea cu PSD-ul,a fost alegerea lor. Noi am aşteptat să treacă alegerile, să se întoarcă la guvernare, să se întoarcă în USL, răspunsul lor a fost altul. (…) Nu am ce să negociez cu domnul Almăjanu. Cu domnul Almăjanu mă pot întâlni numai dacă iese public şi denunţă alianţa cu PDL-ul. Dacă voi vedea azi, mâine declarații publice ale PNL Teleorman că denunţă această alianță, sigur că rămânem în continuare. E normal, de ani de zile suntem împreună. Dar nu mai putem să funcţionăm. Dar nu cred că se va întâmpla aşa, pentru că domnul Almăjanu, în toată campania electorală, a vorbit foarte urât despre PSD”.
În legătură cu rezultatele obţinute de PSD în Teleorman la alegerile europarlamentare, Dragnea a menţionat că nu are motive de nemulţumire şi, potrivit surselor noastre, şedinţa care a avut loc sâmbătă, 31 mai, la sediul judeţean al partidului a fost o întâlnire de lucru şi a presupus strict analiza la rece a rezultatelor obţinute de social-democraţi în judeţ. De altfel, Dragnea a şi declarat public acest lucru: “Personal, nu sunt supărat. Nici pe colegii mei din Teleorman, ba din contră, aici a fost un proces electoral cum rar s-a întâmplat în acest judeţ. Am remarcat doar turismul electoral, care a ajuns la un nivel fără precedent în acest judeţ, organizat de colegii de la PNL. Probabil că, apropiindu-se din nou de PDL, au împrumutat metodele de la dumnealor. Am fi putut să scoatem mai mult? Normal, dar, până la urmă, Teleormanul a reuşit performanța să scoată al şaselea procent pe ţară”.

One Comment

  1. Oana Caramizaru

    Foarte BINE!!!Dan POPESCU si semidoctul Ilie BALAN sunt slugile lui Almajanu, poopinkooristi de profesie si vesnic salariati de partid!!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.