Echipa satelit, locul secund la turneul de la Târgoviște

Federația Română de Baschet a anunțat recent că echipele satelit ale celor din Liga Națională feminină vor participa la turnee semifinale ale Ligii I. astfel, formația CSS CSBT 2 Alexandria a fost repartizată în grupa III – Sateliți, ale cărei meciuri au avut loc în acest week-end, în Sala Sporturilor din Târgoviște.

Deși decimată de plecarea stranierelor, formația noastră, condusă de antrenorii Mădălin Piperea și Călin Voicu, a făcut o figură foarte frumoasă, ocupând locul secund în acest turneu patrulater. Fetele noastre s-au impus cu 92-25 în meciul cu Phoenix 2 Galați, și cu 65-52 în fața celor de la Olimpia CSU 2 Brașov. În așa-zisa finală, baschetbalistele noastre au cedat în jocul cu gazdele de la CSM 2 Târgoviște, cu scorul de 82-51.

Trebuie însă remarcat că osatura echipei s-a axat pe turneul școlar, de care am relatat în materialul alăturat, așa că toate forțele au fost concentrate acolo.

CSS CSBT 2 Alexandria a ocupat locul secund în această competiție. În cazul în care se va decide organizarea unui turneu final, fetele noastre sunt calificate în competiția sateliților, unde vor evolua, ipotetic, împotriva celor de la CSM 2 Târgoviște, dar și a echipelor venite de pe cealaltă parte de tablou, adică Universitatea 2 Cluj-Napoca și BC Sirius 2 Tg. Mureș. (Cristi Frisk)

Leave a Comment

*

code