După o intervenţie de aproape patru ore, o gravidă şi un bărbat cu mâna ruptă au ajuns la spital

O femeie gravidă  şi un bărbat care şi-a fracturat o mână, ambii din localitatea Copăceanca, au cerut ajutorul echipajelor de salvare în dimineaţa zilei de miercuri, 28 februarie, iar după o intervenţie ce a durat aproape patru ore cei doi au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alexandria.

Intervenţia echipajelor de salvare a fost solicitată prin numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului au plecat un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi un echipaj al ISU Teleorman, cu o autoşenilată, precum şi trei subofiţeri din cadrul Detaşamentului Alexandria.

Până la destinaţie, şenilata de la Detașamentul de Pompieri Alexandria s-a defectat, astfel că a fost nevoie să intervină o alta, ce se afla la Detașamentul de Pompieri Roșiorii de Vede. La intervenţie au fost trimise şi două tractoare agricole de la Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Călinești.

După aproape patru ore, pacienții au fost preluați și predați către echipajul SAJ, care i-a transportat la Spitalul Județean Alexandria. Gravida a fost adusă preventiv la spital, la solicitarea familiei, întrucât aceasta se afla în ultimul trimestru de sarcină.

Leave a Comment

*

code