Sport

După disputarea barajului de promovare, Sporting Turnu Măgurele mulţumeşte colaboratorilor

turnuClubul Sporting Turnu Măgurele a ţinut să mulţumească tuturor celor care au sprijinit activitatea echipei în desfăşurarea jocurilor din cadrul barajului pentru promovare în Liga a 3-a, să mulţumească publicului care a venit în număr mare la jocuri şi a susţinut echipa în cele două manşe şi nu în ultimul rând să felicite jucătorii, antrenorii şi pe toţi cei implicaţi în cadrul echipei în obţinerea acestei performanţe.

În mod deosebit, clubul Sporting Turnu Măgurele a ţinut să transmită un mesaj de mulţumire către Jandarmerie, instituţie care a asigurat măsurile de ordine în tribunele stadionului, cu prilejul celor două jocuri de baraj, inclusiv în deplasarea spectatorilor pentru jocul retur, de la Slatina; iată mesajul transmis de clubul din Turnu Măgurele:

«Prin prezenta A.C.S “Sporting Turnu” mulţumeşte Inspectoratului de Jandarmi Teleorman pentru profesionalismul de care a dat dovadă la asigurarea măsurilor de ordine, cu prilejul desfăşurării barajului de promovare în divizia C, dintre echipele A.C.S. “Sporting Turnu” şi A.S. Milcov, la ambele jocuri (tur-retur) din 20.06.2015 şi 27.06.2015.»

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.