Sport

După ce a pierdut şi finala Cupei României – Un sezon ratat pentru FCM Alexandria!

În ultimul act al Cupei României, faza judeţeană, toată lumea vedea ca favorită pe FCM Alexandria, echipă care a avut un sezon de primăvară aproape perfect – 11 victorii, o înfrângere în campionat, şi victorii pe linie în Cupă. Mai mult, în jocul cu Unirea Brânceni, alexăndrenii aveau atuul unei victorii onorabile acum câteva săptămâni în campionat, astfel că aveau toate motivele să spere că obţin un trofeu în acest sezon. Numai că, “socoteala de-acasă nu se potriveşlte cu cea din târg”; bine aşezată în teren de Alexandru Gheorghe, echipa din Brânceni şi-a jucat şansa, a avut şi un dram de noroc, însă în final a terminat la egalitate contra alexăndrenilor. Iar la loviturile de departajare, o singură lovitură a fost ratată, de către fundaşul B. Sitaru (altfel unul din jucătorii siguri ai alexăndrenilor), iar trofeul a ajuns, pentru al doilea an consecutiv, la Brânceni!

Despre FCM, după ce a ratat trofeul de campioană, acest eşec, din Cupa României, nu face altceva decât să răsucească “cuţitul în rană”, mai ales că jocul echipei începuse să crească, să prindă omogenitate, consistenţă şi chiar apăruseră rezultatele.

 

FCM Alexandria şi Găbie Vlădulescu au fost huiduiţi la Turnu Măgurele

În cadrul evenimentului desfăşurat sâmbătă, 13 iunie, pe stadionul Municipal din Turnu Măgurele, toţi spectatorii localnici au avut “meciul lor” cu FCM Alexandria şi cu omul care se spune că ar fi sprijinit acţiunea de pe la comisiile FRF, Gabriel Vlădulescu (preşedintele de la Sporting Roşiori). Pe lângă faptul că au fost întâmpinaţi cu ostilitate, jucătorii şi stafful- FCM-ului au fost ironizaţi, înjuraţi şi huiduiţi în multe momente, la scenă deschisă. Atmosfera “anti FCM” a continuat şi în timpul loviturilor de departajare, şi după, inclusiv la festivitatea de premiere, iar scandările împotriva lui “Găbie” Vlădulescu de asemenea.

– finala Cupei României 2015: FCM Alexandria – Unirea Brânceni 1-1; 4-6 după lovituri de departajare (Alexandru Marin 68 / Florin Răuţă pen.; la lovituri de departajare pentru FCM au marcat Fl. Radu, C. Căpăţână, A. Marin, a ratat B. Sitaru / pentru Unirea au marcat M. Mitran, D. Bădănoiu, F. Răuţă, C. Paţe, I. Grosu).

3 Comments

  1. pt Leo si observator, cei pe care grija fata de mine ii macina atat de tare: in primul rand, sunteti jalnici, din moment ce subiectul materialului de mai sus este cu totul altul decat autorul lui; de asemenea, chiar si sub protectia anonimatului (probabil anonimi ati fost mereu) nu inseamna ca puteti jigni sau calomnia pe oricine, mai ales atunci cand faceti afirmatii ca cele de mai sus, pt ca nu sunteti si nici nu veti ajunge vreodata la nivelul meu de probitate morala sau pregatire profesionala; cand faci pe cineva milog, uita-te in oglinda si puneti intrebarea daca esti cel mai in masura sa faci o asemenea afirmatie despre cineva.
    Ca sa inchei aici (pentru ca nu voi lasa lucrurile asa din punct de vedere juridic, atata timp cat stiu ca obrazul meu nu e patat ca altii si nici nu permit unor neaveniti sa ma jigneasca), pentru ca nu vreau sa dau satisfactie unor cvasinecunoscuti fara coloana vertebrala, vreau sa mai punctez un lucru, pt ala de se crede observator, chestia cu arbitrajul se pare ca te macina, ai vreo frustrare ca ai iesit pe usa din dos, dar nuti-ai pus intrebarea de ce te-au scos pe-acolo?
    In rest, comentati ce vreti, dar ar fi bine sa va uitati la tema articolelor, acolo este problema “publica”, iar FCM Alexandria, in cazul de fata, este o echipa cu sustinere si finantare de la municipalitate.

  2. observator

    Bravod-le Leo, dovezi palpabile nu sunt,dar iti dau dreptate,dar una din dovezi o putem vedea la fiecare articol pe care il scrie acest „mare” jurnalist!Eu spun de cand numai este D. Florin ca el nu a luat nimic bun (oare ce o fi avut bun)de la acesta si ma bucur ca mai sunt si altii care vad acest lucru. Astea nu sunt jurnalisti sunt fomisti.Ma surprinde ca nu il vad si pe asta in corpul obsevatorilor cum era si predecesorul lui!Parca l-am vazut totusi facnd pe arbitrul de linie pe la cateva meciuri,asa ca nu ma surprinde sa-l vad si observator!

  3. Daca tot am răbdat si nu am zis nimic chiar daca nu are legătura cu articolul sa va spună d-l Pana Bogdan cum era el cu F Dumitru slugile lui F Voicilă care-i punea sauu scrie articole înpotriva altora si de bine pt el si copii lui pt 50 RON . Daca are curajul sa jure pe biblie ca nu primea la fiecare meci al FCM- ului de acasă în asa zisă eră Voicilă Jură d-le Pană ca tot te dai un ziarist corect

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.