Sport

– După ce a marcat 7 goluri în ultima etapă, Horaţiu Lascu este golgheterul campionatului!

După ultima etapă de campionat în Liga a 4-a s-a decis şi competiţia marcatorilor, întrecere care s-a dovedit una interesantă pe final de sezon. În ultima rundă, atacantul Horaţiu Lascu (Rapid Buzescu) a marcat de 7 ori în poarta echipei din Suhaia şi a urcat la 28 de goluri înscrise în acest sezon, câştind întrecerea golgheterilor. Pe locul secund s-a clasat atacantul echipei Sporting Roşiorii de Vede, Constantin Bârsan, care a înscris 25 de goluri în acest sezon (ultimele două au fost reuşite în jocul de la Plosca), însă n-a putut deveni şși golgheterul campionatului. În ultimele zile au apărut comentarii vizavi de modul în care Lascu a reuşit să devină câştigătorul marcatorilor în Liga a 4-a, însă mulţi au înţeles faptul că la Buzescu, Tineretul Suhaia a prezentat o echipă de juniori, ceea ce a făcut ca mingea să fie scoasă de 11 ori din poartă! Rămâne de văzut dacă toate acele critici îşi vor găsi finalitate în aceste zile, pentru că sâmbătă, 14 iunie, la Roşiorii de Vede, va avea loc festivitatea de premiere a golgheterului campionatului din acest an.

Să mai punctăm faptul că, în urmă cu patru (la finalul ediţiei 2009-2010), AJF Teleorman a decis să nu mai acorde trofeul de golgheter, după ce s-au constatat “nereguli” (suspiciuni) cu privire la corectitudinea desfăşurării acelei întreceri neoficiale.

«Ne gândim să nu mai acordăm trofeul de golgheter pentru ediţia viitoare de campionat, vrem să evităm asemenea situaţii, care aruncă o lumină neplăcută competiţiei» – Stan Prodan, preşedinte AJF Teleorman.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.