Drumuri inchise si oameni blocati in nameti, in ultima zi de iarna calendaristica

Administratorii drumurilor naționale și județene își continuă demersurile pentru deblocarea tronsoanelor de drumuri închise, dar și pentru menținerea în circulație a principalelor sectoare de drum, astfel încât să existe în permanență rute ocolitoare care să fie folosite, atât de serviciile de urgență (personal medical, pompieri, jandarmi și polițiști), cât și de cetățeni.

Totodata, echipajele de salvare au intervenit si in cursul zilei de miercuri, 28 februarie 2018, pentru ca persoanele care au avut nevoie de ingrijiri medicale sa ajunga, in siguranta, la cele mai apropiate unitati medicale, precum si pentru scoaterea masinilor ramase blocate in nameti.

Astfel, cu ajutorul autoșenilatei, a fost preluată o persoană din Guruieni, care necesita dializă. Pacientul a fost transportat la Spitalul Județean Alexandria.

O ambulanță SAJ, aflată în drum spre un pacient cardiac din localitatea Săceni, la ieșire din localitatea Sfințești (DJ612A), a rămas blocată. Pentru deszapezirea acesteia a intervenit Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta Drăgănești de Vede, cu un utilaj pentru deblocare.

O persoană de 80 de ani cu epistaxis, din Antonești, comuna Călinești, a fost preluată de o șenilată și transportată la ambulanța SMURD Roșiorii de Vede.

O alta persoană cu fractură de picior, rămasă blocată cu autoturismul între Satul Vechi și Văcărești, a fost preluată de către ambulanța SAJ cu ajutorul drumarilor.

Un autoturism in care se aflau trei persoane a încercat să pătrundă pe un tronson de drum închis, DJ703 Gărăgău – Necșești, însă a rămas blocat în zăpadă. Până la sosirea forțelor de intervenție, autoturismul a fost scos cu ajutorul cetățenilor din localitatea Gărăgău.

Leave a Comment

*

code