Eveniment

Dragobetele, sărbătorit de Consiliul local al tinerilor Alexandria

Monica DUMITRESCU

Sub genericul “De Dragobete, CLTA te iubeşte româneşte”, Consiliul local al Tinerilor Alexandria a organizat la începutul acestei săptămâni o petrecere într-unul dintre cele mai populare cluburi din municipiul reşedinţă de judeţ, la care au fost invitaţi să participe tineri îndrăgostiţi din toate unităţile de învăţământ liceal. Muzica, dansul, concursurile cu premii şi surprizele oferite de organizatori au atras câteva sute de tineri dornici de distracţie. Printre concursurile organizate cu acest prilej s-au numărat cel de karaoke, dans, declaraţii de dragoste. Au fost oferite premii în bani câştigătorilor şi cocktailuri participanţilor. Concursurile au fost alternate cu momente artistice prezentate de elevi din liceele alexăndrene, care au întregit atmosfera de distracţie. Alături de tinerii alexăndreni s-a aflat şi primarul municipiului Alexandria, Victor Drăguşin, care la începutul competiţiilor le-a urat succes tuturor participanţilor.

Din juriul concursurilor organizate cu acest prilej au făcut parte: Daiana Ciofucă şi Marius Pătraşcu – consilieri CLTA, Adina Marinescu – voluntar CLTA, Mircea Stoica – reprezentant al Primăriei Alexandria şi Mihai Slăvescu Putineanu, fondator CLTA şi director al Asociaţiei Euro Teleorman.

Celebrarea Dragobetelui de către CLTA este o tradiţie care anul acesta a ajuns la a XII-a ediţie şi a venit din dorinţa tinerilor alexăndreni de a celebra o zi a dragostei pe care o regăsim în tradiţiile populare româneşti.

Promovarea acestei sărbători urmăreşte popularizarea ei în contrapartidă cu sărbătoarea anglo-saxonă, Sf. Valentin.

Pe parcursul celor 11 ani, Sărbătoarea Dragobetelui, organizată de CLTA, cu sprijinul Primăriei Alexandria a reuşit să atragă şi să informeze peste 4.000 de tineri.

Consiliul Local al Tinerilor Alexandria (CLTA) este o structură de tip non-formal ce funcţionează în cadrul şi cu sprijinul Primăriei Alexandria, având ca obiectiv implicarea tinerilor în viaţa comunităţii din care fac parte.

Aceasta structura este formată dintr-un  numar de 45 de tineri liceeni din municipiul Alexandria, consilieri aleşi şi voluntari.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.