Politic

Dovezile de șantaj promise de Valentin Boboc se lasă așteptate

Deputatul PSD Valentin Boboc, preocupat pe rețelele sociale mai degrabă de pisici, mașini sau cugetări, își găsește timp, din când în când, și pentru politica web 2.0. Exemplu concret în acest sens îl reprezintă luarea de poziție a deputatului la încercarea de drept la replică a președintelui PSD Teleorman, la un editorial publicat în Ziarul Teleormanul.

Iar, în comentariul său, Valentin Boboc, dincolo de faptul că se dă de gol că știe cum stă treaba cu o epocă de mult apusă, promite și niște dovezi prin care ar demonstra, spune acesta, faptul că primarii PSD care au trecut în barca liberală au fost supuși unor presiuni și șantaje din partea conducerii PNL.

„Va spun acum din pozitia de vicepresedinte PSD Teleorman, este exclusă cea mai mica intelegere cu acesti indivizi. In curând voi iesi cu dovezi care arata santajul si presiunea care se pune pe oamenii din PSD. Presiuni puse la cale prin intâlniri nu tocmai ortodoxe, ca asa stim noi sa racolam oameni, pentru a nu mai fi pe ultimul loc pe tară in ierarhia PNL”, este comentariul lăsat de către deputatul Boboc, pe pagina de Facebook a președintelui PSD Teleorman.

Nu se știe dacă deputatul Valentin Boboc este conștient de faptul că un lucru afirmat pe Facebook are cel puțin aceeași greutate ca cel susținut pe viu, însă noi îi spunem că așteptăm dovezile despre care vorbește, mai ales că, în comentariul său, deputatul PSD face referire la un editorial publicat în Ziarul Teleormanul.

Oricum, de apreciat este că, spre deosebire de șeful său de partid, care nu demontează în niciun fel un presupus blat cu PNL, deputatul Valentin Boboc exclude orice fel de înțelegere cu liberalii. Desigur, nu se știe în ce măsură ar putea fi la curent Valentin Boboc cu o astfel de înțelegere, dar asta deja este altă poveste.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.