Eveniment

Două victime la Turnu Măgurele

Duminică seară, la ora 20.49, dispecerii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman au fost informați pe numărul unic de urgență 112 de izbucnirea unui incendiu la locuința lui Gheorghe D., din municipiul Turnu Măgurele, pe strada Viitorului.

Pentru localizarea și lichidarea focului, la fața locului s-au deplasat rapid două echipaje de pompieri și un echipaj de paramedici, formate din 13 subofițeri și un ofițer, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Sosite la locul evenimentului, forțele de intervenție au constatat faptul că incendiul se manifesta la aproape întreaga locuință, în proporție de aproximativ 70%, existând riscul distrugerii imobilului și propagării flăcărilor la anexele învecinate.

Concomitent cu efectuarea operațiunilor de stingere, militarii au efectuat și misiunea de căutare-salvare a persoanelor aflate în interiorul casei de locuit, aceștia găsind două persoane carbonizate în dormitor, și anume: Gheorghe D., proprietarul, în vârstă de 56 de ani și Mariana D., în vârstă de 53 de ani, frate și soră, ambii cu probleme medicale – handicap locomotor.

Incendiul a fost stins după aproape două ore de intervenție, în stadiul în care a fost găsit, fiind salvate bunuri materiale de peste 10000 de lei.

Au ars ori au fost distruse de foc două paturi, o masă și două scaune din lemn, mai multe articole de îmbrăcăminte, un covor, mobilierul și tâmplăria de la două camere de locuit, valoarea acestora fiind apreciată la suma de 5000 de lei.

Din primele cercetări efectuate pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu, a reieșit faptul că acesta a izbucnit din vina unei sobe metalice, ce era amplasată necorespunzător lângă materialele combustibile.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.