Eveniment

Două trupe din Teleorman, la Festivalul concurs de dans “Pe aripile dansului”

În perioada 4-6 iunie 2019,  la  Craiova se desfășoară ediția a X-a a Festivalului concurs de dans  “Pe aripile dansului”, organizat de Cercul Militar Craiova.

La acest festival, Consiliul Județean Teleorman prin Centrul  Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Teleorman va susține, în vederea promovării tinerilor artiști amatori din județ, participarea a două formații care au obținut numeroase premii și medalii  la concursurile de gen din țară.

Este vorba de  Trupa  „Pac Man Crew” a Liceului Teoretic „Marin Preda” Turnu Măgurele, trupă ce va participa  la secțiunea street dance  și Trupa „Wild  Eagles” a Colegiul Național Pedagogic “Mircea Scarlat”, care va participa la secțiunea dans-modern majorete.

Cu un palmares important, tinerii membri ai celor două trupe artistice din Teleorman, în număr de 26, vizează  podiumul acestui festival unde vor concura cu formații și trupe de dans din întreaga țară ce aparțin structurilor Ministerului Apărării Naționale cât și din afara acestuia.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.