Eveniment

Două persoane suspecte de coronavirus sunt internate în spitalele din Alexandria și Turnu;19 sunt în carantină, iar 233 izolate la domiciliu

Două femei sunt internate în zonele de sub-izolare din secțiile de boli infecțiase ale spitalelor din Alexandria și Turnu Măgurele, cu simptome specific infecției cu COVID-19, iar pentru acestea autoritățile așteaptă rezultatele testelor de la Institutul Matei Balș. Totodată, sunt în lucru și alte 16 probe prelevate de la persoanele aflate în carantină sau de la persoanele care au intrat în contact cu cele două cazuri confirmate în județ, și în cazul acestora fiind așteptate rezultatele de la Institutul Matei Balș.

Pe de altă parte, rezultatele în cazul celor două persoane, suspecte de infecție cu coronavirus, ce erau internate la Spitalul Municipal Roșiorii de Vede sunt negative, iar una dintre acestea a fost deja externată.

Direcția de Sănătate Publică Teleorman monitorizează în prezent 233 persoane cărora li s-a impus izolarea la domiciliu și supravegherea epidemiologică pasivă, pentru o perioadă de 14 zile, în timp ce alte 19 persoane sunt în carantină, potrivit celei mai recente informări a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

Autoritățile transmit că persoanele aflate în izolare sau în carantină nu prezintă simptomatologie specifică infectării cu coronavirus și au o stare de sănătate bună, iar situația prezentată este corespunzătoare datei de 19 martie.

 

 

One Comment

  1. In Alexandira rasuna muzica lautareasca acum daca deschizi geamul, cineva face petrecere, tinerii umbla in gasti noaptea, se strang in parcarea finantelor publice, beau se imbata, scuipa in public nu fac nici un fel de distantiere sociala. Nu patruleaza numeni sa ii duca acasa.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.