Eveniment

Două persoane, lovite de tren şi încarcerate într-un autoturism, au scăpat cu viaţă

trenMarţi dimineață, la ora 07.34, pe numărul unic de urgență 112, o persoană a solicitat intervenția rapidă a pompierilor militari roșioreni pentru salvarea a două persoane încarcerate într-un autoturism Dacia Logan, ce a fost lovit de trenul personal Regiotrans 14152, care se deplasa pe ruta Turnu Măgurele – Roșiorii de Vede. Evenimentul a avut loc la aproximativ 700 de m față de gara Roșiorii de Est, la o trecere de nivel cu calea ferată.

La sosirea forțelor de intervenție, cu trei autospeciale, din care o ambulanță SMURD, pompierii militari au constatat faptul că în autoturism erau încarcerate două victime, Cornel A, de 40 de ani, și Dan B., de 36 de ani, ambii acuzând probleme medicale grave.

Cele două victime au fost scoase din autoturismul deformat în proporție de 90%, cu ajutorul echipamentelor de descarcerare din dotarea autospecialelor, după aproximativ 18 minute, fiind apoi preluate de către paramedicii SMURD și personalul Serviciului de Ambulanță. Acestora li s-a acordat primul ajutor, după care au fost transportate de urgență la Spitalul Municipal Roșiorii de Vede pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate. Cazul a fost preluat de către poliție pentru cercetări.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.