Două organizații locale ale PNL Teleorman au fost dizolvate

Preşedintele PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu anunţă reorganizarea partidului la nivelul judeţului, după mai bine de un an şi jumătate de la alegerile locale din 2016.

“Vom avea toleranță zero pentru consilierii județeni, municipali și locali ai PNL care votează favorabil interesele PSD”, a declarat liderul PNL, care a anunţat o “schimbare la faţă” a consilierilor liberali.

Totodată, preşedinţii organizaţiilor locale din judeţ ale liberalilor care nu şi-au făcut treaba vor fi daţi afară din partid, potrivit preşedintelui PNL Teleorman.

Liderul liberalilor a specificat că măsura îi va viza pe acei lideri de organizaţii locale care nu s-au implicat în activitatea de partid, care nu au mobilizat activiştii de partid atunci când a fost nevoie şi care au fost mai atenţi la interesele personale decât la cele ale partidului şi ale cetăţenilor.

“Unii dintre preşedinţii interimari au performat, iar alţii nu. Cei care nu au performat vor pleca din partid”, a declarat Eugen Pîrvulescu în cadrul unei emisiuni televizate.

Două dintre organizaţiile locale ale PNL, respectiv cele de la Cervenia şi Slobozia Mândra, au fost deja dizolvate în cadrul Biroului Politic Judeţean de joi, 25 ianuarie.

Potrivit unor surse din partid, dizolvarea celor două organizaţii a fost doar începutul, alte organizaţii de pe lista neagră urmând să aibă aceeaşi soartă în perioada următoare. (Violeta Mocanu)

6 Comments

 1. Nuta says:

  Dizolvati organizatia RDV, cu nea Mos Ilisexu, intepenit in preacurvenii si infractiuni, nici cretninii numai voteaza leberalismul!De ce a fost blocat si marginalizat domnul Jean DINA-KOVACS, singurl care avea viziune si multa popularitate???????Nu era manjit?Era prea curat pentru sandramaua leberala?????

 2. ADRIANA says:

  DAR SA VOTEZI UN CONDAMNAT PENAL DEFINITIV , PT A CONDUCE TARA , ESTE BINE ? FOARTE TRIST DACA JUDECAM ASA !

 3. petrica says:

  Tare de tot.Intr-un judet rosu 99% s-au mai gasit cativeva voci de curajosi pe la sate sa se opuna dictaturii lui Dragnea ,Iar PNL care nu a castigat niciodata nimic in Tr, ii da afara.De ce nu dizolvati tot pardidul si sa va agajeze Dragnea la el?Bine a zis cel dinainte ,,sa va votati intre voi,,O sa ramaneti ca batrinii din epoca de aur care ascultau in pivnita Europa Libera..

 4. ioana says:

  Pai cum sa nu castige PSD cu asemenea opozitie dura?sau Dragnea si-a aranjat si opozitia pe urmatorii 20 de ani? succes baieti

 5. Pica says:

  “Vom avea toleranță zero pentru consilierii județeni, municipali și locali ai PNL care votează favorabil interesele PSD”
  Deci daca se va vota cumva pentru interesul cetatenilor in CL-uri, membrii ce o vor face vor fi dati afara? Pur stil nazist aplicat de senatorul redistribuit si fara facultate.
  Liderii PNL acuza PSD de hotie si bogatie si ei se plimba prin oras cu Lamborghini, Mercedes AMG, Audi S8, Range Rover, Bentley, etc.. Sa mai continui?
  Sa va votati intre voi!

 6. Ioan says:

  Asa tati, dizolvati-va de tot, caci si asa nu sunteti in stare decat sa injurati si va luptai intre voi. Nimic bun nu ati facut pentru Teleorman, doar i-ati injurat alegatorii! Cum sa votezi un partid condus de agroindustrialul parvulescu si de ‘doctorul’ Florica Mara?

Leave a Comment

*

code