Eveniment

Două noi decese provocate de COVID-19 în județ

Două noi decese provocate de infecția cu noul coronavirus au fost înregistrate, în ultimele zile, la nivelul județului Teleorman. Potrivit unor surse, este vorba despre o femeie în vârstă de 70 de ani, din Mereni, și despre un bărbat în vârstă de 68 de ani, din Drăgănești de Vlașca. Amândoi au decedat în unități medicale din capitală, unde au fost transferați de la Spitalul Caritas din Roșiorii de Vede, unitatea suport COVID din Teleorman.

Din primele date, atât femeia, cât și bărbatul aveau probleme medicale preexistente. Numărul deceselor provocate de infecția cu noul coronavirus la nivelul județului Teleorman a ajuns la 13, de la debutul epidemiei și până la transmiterea știrii.

La nivel național, 1.651 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat, de la debutul epidemiei de coronavirus și până marți, 30 iunie, conform informării Grupului de Comunicare Strategică. În intervalul 29.06.2020 (10:00) – 30.06.2020 (10:00) au fost înregistrate 17 decese, dintre care 12 bărbați și 5 femei, potrivit informării Grupului de Comunicare Strategică.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.