Sport

Două medalii pentru CSS Turnu Măgurele – Maria Cosac a câştigat aurul la juniori 2!

maria cosacbogdan matFinala Campionatului naţional de atletism pentru juniori 2 din acest an s-a dovedit una din cele mai reuşite competiţii pentru secţia de atletism a CSS Turnu Măgurele, pregătită de antrenorul Lucian Ogrăzeanu. În proba de 400 metri garduri feminin, sportiva Maria Cosac, originară din Alexandria, dar legitimată la CSS Turnu Măgurele, a reuşit o performanţă deosebită, cel mai bun rezultat personal (63.09), prin care a onţinut titlul naţional. “Ce pot să spun, nu mă aşteptam să câştig medalia de aur, mai ales că sportiva de pe locul 2 era cotată ca favorită, ea câştigase şi anul trecut, când eu am obţinut locul 2, dar mai ales nu credeam că pot să-mi îmbunătăţesc rezultatul personal! Sunt foarte mulţumită şi fericită!”, a spus Maria Cosac, atletă care are în palmares titlul naţional la nivel de junioare 3 în 2013 şi medalie de argint în 2014 în aceeaşi probă.

În ce priveşte celălalt rezultat deosebit obţinut de sportivii de la CSS Turnu Măgurele, acesta a fost reuşit la aruncarea discului, de către Bogdan Mâţ, sportiv clasat pe locul 3.

“Ce pot să spun, am avut un concurs foarte bun, sportivii s-au prezentat foarte bine, şi Mâţ a revenit pe podium, dar şi Maria Cosac a alergat foarte bine, regretul meu este că n-a reuşit baremul pentru Mondialele de juniori 2!”, a spus antrenorul Lucian Ogrăzeanu.

Rezultatele obţinute de atleţii de la CSS Turnu Măgurele, pregătiţi de antrenorul Lucian Ogrăzeanu, au fost următoarele:

* 400 metri garduri feminin

  1. 1. Maria Cosac (CSS Măgurele) 63.09;
  2. 2. Nicoleta Puşcuţă (Farul/ LPS Constanţa), 24;
  3. 3. Bianca Anton (Rapid Bucureşti), 65.74;

* aruncarea discului

  1. 1. Ionuţ Apostu (CSS Tecuci), 49,64 m;
  2. 2. Radu Ghiniţă (CSS Şoimii Sibiu), 46,24 m;
  3. 3. Bogdan Mâţ (CSS Turnu Măgurele), 44.08 m.

La Campionatul naţional de atletism pentru juniori 2 au participat 605 atleţi, din care 254 la feminin şi 351 la masculin, dintr-un total de 117 cluburi.

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.