Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Două eșecuri în Liga a III-a

Parcursul fluctuant al echipelor noastre în Liga a III-a de fotbal a continuat și în ultima etapă disputată. Sporting Roșiori a pierdut fără drept de apel, cu 3-0, în deplasarea de la CSU II Craiova, în meciul susținut pe Stadionul ”Extensiv” din Parcul Romanescu al Capitalei Băniei. Echipa roșioreană a început acest meci cu următorul unsprezece: Oprița – Ștefănescu, Moșteanu, Sitaru, Voicu – Vîlcică, Urâtu, Ciubuc, Lătea, Călin, Rada

FCM Alexandria a deschis scorul în primul minut al partidei de pe terenul celor de la ACS Șirineasa, după ce Brînceanu, la o pasă a lui radu, a scăpat singurl cu portarul advers. Din nefericire, dar și din cauza unor situații contextuale ”speciale”, alexăndrinenii nu au putut conserva până la final avantajul de pe tabela de marcaj. Cei de la FCM au mai ratat două situații de singur cu portarul advers, prin Radu și jenaru, iar în minutul 70, antrenorul Romică Ciobanu a preferat să efectueze toate cele trei înlocuiri permise de regulament, introducându-i pe Boșoteanu, David și Barbălată, în locul lui Radu, Jenaru și Popescu, la scorul de 1-1.

Dâmbovițenii au marcat golul victorios chiar înainte de fluierul de final al arbitrului, în cel de-al cincilea minut de prelungiri. Scor 2-1 pentru ACS Șirineasa, iar FCM nu se alege cu nimic dintr-o partidă pe care, în mare parte, a controlat-o. garnitura de start aliniată de FCM Alexandria a fost: Olteanu – Paraschivoiu, Floricel, Ciocoteală, Gheorghe – Mitran, Dragu, Brânceanu, Radu, Popescu, Jenaru.

Celelalte rezultate ale rundei:

CS II Mioveni – FCSB II 2-2

Concordia II Chiajna – SCM Pitești 2-4

Urban Titu – FC Aninoasa 0-1

Flacăra Moreni – ACSO Filiași 3-2

FC II Voluntari – CS Podari 3-0, joc neprogramat deoarece oaspeții s-au retras din campionat.

Clasament:

1. SCM Piteşti   62
2. Flacăra Moreni   37
3. FC Voluntari II   37
4. Atletic Bradu   35
5. FC Aninoasa   34
6. FC FCSB II   34
7. Concordia Chiajna II   33
8. FCM Alexandria   32
9. Sporting Roşiori   32
10. ACSO Filiaşi   31
11. CS Mioveni II   31
12. CS U Craiova II   30
13. ACS Şirineasa   20
14. ACS Urban Titu   17
15. CS Podari   13

 

Leave a Comment

*

code