Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Două accidente rutiere pe șoselele din Teleorman în ajunul Crăciunului

În mai puțin de două ore, două accidente rutiere soldate cu victime au avut loc pe drumurile din Teleorman.

În primul eveniment rutier ce a avut loc în după amiaza zilei de duminică, 24 decembrie, pe raza localității Țigănești, au fost implicate două autoturisme, iar în urma acestuia trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU “A.D. Ghica” Teleorman, mr. Gelu Dragomir, la locul accidentului s-a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, o autospecială descarcerare, o autospecială transport victime multiple precum și cu două ambulațe ale Serviciului Județean de Ambulanță.

Cel de-al doilea accident rutier a avut loc pe Drumul European 70, pe raza localității Peretu, la mai puțin de două ore de la producerea celui de la Țigănești. Au fost implicate două autoturisme, iar în urma acestuia au rezultat trei victime.

La locul accidentului au intervenit pompierii cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, o autospecială descarcerare, o ambulanță SMURD, precum și o ambulanță a Serviciului Județean de Ambulanță, a declarat mr. Gelu Dragomir.

Potrivit sursei citate, victimele sunt rănite ușor, conștiente.

Leave a Comment

*

code