Eveniment

Dosare penale întocmite pe numele unor persoane surprinse în flagrant în timp ce sustrăgeau produse agricole din câmp

Un echipaj mixt de siguranţă publică, format dintr-un poliţist şi un jandarm, pe timpul serviciului de patrulare în zona extravilană a mun. Alexandria l-a surprins în flagrant pe M. Gabriel de 24 ani din com. Voineşti, jud. Iaşi, fără forme legale în mun. Alexnadria, care sustrăgea porumb de pe terenul agricol al unei societăţi agricole. În cauză a fost întocmit dosar penal.

*

 

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 8 Lunca au întocmit dosar penal pe numele unui bărbat din localitate, pentru comiterea infracţiunii de furt.

Mihail de 64 ani a fost surprins în flagrant în timp ce sustrăgea floarea soarelui din extravilanul localităţii, de pe terenul agricol al unei societăţi agricole.

Prejudiciul a fost recuperat şi restituit părţii vătămate, iar în cauză a fost întocmit dosar penal.

*

 

În extravilanul com. Putineiu poliţiştii din această localitate au surprins în flagrant doi bărbaţi care transportau cu o căruţă 80 kg porumb ştiuleţi.

Suspecţii, M. Gheorghe de 61 ani şi M. Dan de 37 ani, ambii din com. Putineiu, sat Cîrlomanu, nu au putut justific aprovenienţa porumbului, iar pe parcursul cercetării s-a stabilit că acesta a fost sustras din cultura de porumb a unui cetăţean

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, iar prejudiciul a fost restituit părţii vătămate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.