Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Dosar penal în cazul elevilor agresori de la Şcoala Poroschia

Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Alexandria s-au sesizat din oficiu și au întocmit dosar penal în cazul elevilor de la Şcoala Poroschia care au hărţuit şi agresat o profesoară în timpul orelor de curs, potrivit unui comunicat de presă al IPJ Teleorman.

Potrivit sursei citate, la finalizarea cercetărilor se va propune soluție prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Alexandria.

“Având în vedere imaginile și buletinele de știri prezentate pe canalele naționale și pe rețelele de socializare cu privire la faptul că în data de 28.11.2017, în timpul orei de educație civică de la clasa a VIII-a a Școlii Gimnaziale din com. Poroschia, trei elevi cu vârste cuprinse între 14 și 16 ani, toți din com. Poroschia, sat Poroschia, jud. Teleorman,  au comis acte de violență fizică și verbală asupra unei profesoare în vârstă de 40 ani, din Smârdioasa, județul Teleorman căreia nu i-au permis să iasă din clasă la finalul orei de curs,  polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Alexandria  s-au sesizat din oficiu și au întocmit dosar penal în care se  efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “tulburarea ordinii și liniștii publice”, se arată în comunicatul de presă al IPJ Teleorman. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code