Eveniment

Doi teleormăneni, reţinuţi pentru trafic de droguri – Aceştia cultivau cannabis în propriile locuinţe

Procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate – Serviciul Antidrog şi Brigăzii  de Combaterea a Criminalităţii Organizate Bucureşti, au efectuat două acţiuni pe linia combaterii traficului de droguri de risc şi de mare risc.

În cauză, există suspiciunea rezonabilă, că, inculpatul C.V, în perioada 2012 – 2014, a cultivat, într-un apartament, plante de cannabis în scopul comercializării pe raza municipiului Bucureşti.

Cu privire la inculpatul C.A.T. există suspiciunea că, în cursul anului 2014 a cultivat în locuinţa sa situată pe raza judeţului Teleorman, plante de cannabis destinate, de asemenea, comercializării.

Cu ocazia percheziţiilor domicilare efectuate la locuinţele celor doi inculpaţi  au fost găsite 22 plante de cannabis, respectiv 45 de plante de cannabis, precum şi un sistem complet de înfiinţare şi întreţinere a culturii.

Procurorii  D.I.I.C.O.T –  Structura Centrală  au luat  măsura preventivă a reţinerii  faţă de cei doi inculpaţi  urmând a fi sesizat Tribunalul Bucureşti cu propunere de arestare preventivă.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia de Operaţiuni Speciale şi Serviciul Român de Informaţii.

Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul Jandarmeriei Române.

Menţionăm că persoanele cercetate în prezenta cauză beneficiază de garanţia legală şi  constituţională a prezumţiei de nevinovăţie.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.