Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Doi elevi ai Liceului Tehnologic Nr. 1 au ajuns la spital în urma unei răfuieli

Doi elevi de la Liceul Tehnologic Nr. 1 au ajuns la spital în după amiaza zilei de miercuri, 15 noiembrie, unul înjunghiat în umăr, iar celălalt lovit, amândoi fiind în afara pericolului, potrivit managerului Serviciului Judeţean de Ambulanţă, Cristian Popescu.

”Doi elevi ai Liceului Tehnologic nr. 1 din Alexandria au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unei altercaţii la unitatea de învăţământ la care învaţă. Am fost solicitaţi pentru un copil agresat. Când a ajuns la faţa locului ambulanţa a constatat că este vorba de doi copii, unul înjunghiat în braţ cu un cuţit. Este o plagă mică. Solicitarea a fost făcută de unul din profesori. Au fost aduşi la spitalul din Alexandria stabili”, a declarat directorul SAJ Teleorman, Cristian Popescu.

Ceea ce a început ca o îmbrânceală în curtea şcolii s-a transformat într-o răfuială în toată regula, după ce unul dintre elevi şi-a chemat tatăl în ajutor.

”Tatăl a venit însoţit de o persoană şi împreună au exercitat acte de violenţă asupra copilului de 18 ani. Cei doi agresori au fost prinşi de jandarmi. Incidentul s-a produs în curtea şcolii”, a confirmat Teodora Dragole, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Teleorman. (Violeta Mocanu)

 

1 Comment

  1. ... says:

    S-au batut pentru Iuliana, Sexy directoarea de la Rumentu!

Leave a Comment

*

code