Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Doi dintre agresorii de la Liceul Tehnologic Nr. 1 au fost reţinuţi pentru 24 de ore

Poliţia a declanşat o anchetă în cazul agresiunii de la Liceul tehnologic Nr.1 din Alexandria, în urma căreia un elev de 18 ani a fost înjunghiat.

La data de 15.11.2017, poliţiştii din municipiul Alexandria au fost sesizaţi de către un profesor al Liceului Tehnologic nr.1 Alexandria – Rulmentul cu privire la faptul că în curtea liceului a avut loc o altercaţie între doi elevi.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie şi o patrulă de jandarmi care au stabilit următoarele:
Între doi tineri, unul de 14 ani din comuna Băbăiţa, judeţul Teleorman, elev în clasa a IX a şi un altul în vârstă de 18 ani din comuna Plosca, judeţul Teleorman, elev în clasa a XI a a avut loc un conflict. Minorul de 14 ani şi-a chemat tatăl care a venit însoţit şi ar fi exercitat acte de violenţă asupra tânărului în vârstă de 18 ani.

În urma conflictului, cei doi elevi au fost transportaţi la spital, stabilindu-li-se următoarele diagnostice: “traumatism cranio cerebral minor, plagă escoriată braţ drept” în cazul elevului de 18 ani şi “Traumatism cranio facial, plagă punctiformă”(plagă cauzată în cădere) în cazul elevului de 14 ani.
Din cercetări a reieşit că împreună cu tatăl băiatului, alţi doi bărbaţi ar fi participat la agresiunea comisă împotriva tânărului în vârstă de 18 ani.

În cauză s-a dispus continuarea urmăririi penale faţă de cele trei persoane implicate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de : loviri sau alte violenţe”, “tulburarea ordinii şi liniştii publice”, precum şi pentru „portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase,, .

Faţă de doi dintre suspecţii s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, aceştia fiind introduşi în C.R.A.P. din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman, urmând ca în cursul zilei să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria cu propunere de luare a unor măsuri preventive iar cel de-al treilea suspect urmează să fie adus în faţa poliţiştilor, în prezent – sustrăgându-se cercetărilor.

Leave a Comment

*

code