Eveniment

Doi angajați ai ISU Teleorman, confirmați cu COVID-19

În ciuda măsurilor sporite de protecție luate de autorități, noul coronavirus își face simțită prezența în instituțiile publice din județ. Astfel, după ce, zilele trecute, au fost confirmați cu COVID-19 patru angajați ai Inspectoratului de Poliție, dar și purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Teleorman, și doi angajați ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Teleorman, care își desfășoară activitatea la Alexandria, au fost confirmați cu COVID-19.

Din primele date, nu este vorba despre militari din structurile de intervenție ale instituției, iar Direcția de Sănătate Publică a demarat deja anchete epidemiologice pentru a identifica persoanele cărora pompierii le-ar fi putut transmite virusul.

Cei doi angajați ai ISU Teleorman infectați cu COVID-19 sunt internați la Spitalul Caritas din Roșiorii de Vede, spune directorul executiv al DSP Teleorman, Stelian Cristea. Totodată, unul dintre pompieri a transmis virusul și membrilor familiei, și aceștia fiind, în prezent, internați la Spitalul Caritas din Roșiori de Vede.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.