Social

Doar 92 de locuri de muncă vacante în această perioadă în Teleorman

Monica DUMITRESCU

Şomerii teleormăneni au şanse minime de angajare în această perioadă. În evidenţa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman, sunt înregistrate doar 92 locuri de muncă, puse la dispoziţie de către 17 agenţi economici din judeţ, în domenii de activitate, precum: industrial, construcţii civile, confecţii textile, agricol, medical, vânzări, activităţi de protecţie şi gardă, servicii şi comerţ.

Cele mai mici şanse de angajare le au teleormănenii cu studii superioare, pentru această categorie fiind disponibile doar 4 locuri de muncă. Pentru persoanele cu studii medii şi profesionale sunt disponibile 61 de locuri de muncă, iar pentru cele necalificate agenţii economici teleormăneni pun la dispoziţie 27 de locuri de muncă.

Cele mai multe posturi vacante sunt în Roşiori de Vede unde 2 agenţi economici au nevoie de 34 de persoane pentru domeniul confecţiilor textile, 13 dintre locurile de muncă vacante fiind pentru persoane cu studii profesionale şi 21 locuri pentru persoane necalificate.

În Zimnicea 3 agenţi economici solicită 26 de persoane cu studii medii şi profesionale pentru domeniile: industrial, bancar, activităţi de protecţie şi gardă. La Alexandria sunt disponibile 18 locuri de muncă la 10 agenţi economici în domeniile industrial, servicii şi comerţ, construcţii civile, vânzări, 10 dintre acestea fiind pentru persoane cu studii medii şi profesionale, 4 locuri pentru persoane necalificate şi 4 locuri pentru persoane cu studii superioare. La Turnu Măgurele trei agenţi economici pun la dispoziţie 14 locuri de muncă în domeniile medical şi agricol, 12 locuri fiind pentru persoane cu studii medii şi profesionale şi 2 locuri pentru persoane necalificate

Pentru informaţii suplimentare, privind măsurile active de ocupare, persoanele interesate se pot adresa, de luni până joi între orele 8.00-16.30 şi vineri între orele 8.00-14.00, Agenţiilor locale sau Punctelor de lucru, din raza de domiciliu sau pot accesa pagina web a instituţiei www.teleorman.anofm.ro.

Reprezentanţii AJOFM Teleorman atrage atenţia că angajatorii, conform prevederilor Legii nr. 76/2002, modificată şi completată au obligaţia să comunice agenţiilor judeţene pentru ocuparea forţei de muncă în a căror rază teritorială îşi au sediul, respectiv domiciliul, locurile de muncă vacante, în termen de 5 zile lucrătoare de la vacantarea acestora.

Pentru a comunica oferta de locuri de muncă angajatorii, din judeţul Teleorman pot opta pentru una dintre cele trei modalităţi disponibile: depunerea fizică la secretariatul agenţiei a formularului “Situaţia locurilor de muncă vacante”, transmiterea acestuia la fax 0247/311.164 sau prin e-mail la adresa ajofm@tr.anofm.ro.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.