Eveniment

DJ Rynno&Silvia, Deepcentral şi Andra sunt aşteptaţi la Zilele Oraşului Videle

andraCarmen Dumitrescu

La finalul acestei săptămâni, locuitorii oraşului Videle vor avea prilejul de a se bucura de nişte momente speciale, pe care Primăria Videle le-a organizat pentru a le aminti videlenilor că sunt parte a unei comunităţi solide şi durabile. Potrivit primarului Nicolae Bădănoiu, vineri şi sâmbătă vor fi două zile foarte speciale la Videle, constând în activităţi culturale, sportive şi spectacole, toate intenţionând să-i determine pe locuitorii din oraş să se apropie unii de alţii, dezvoltând astfel sentimentul de apartenenţă la comunitate. Astfel, vineri, 6 iunie, tinerii artişti ai oraşului Videle vor fi aşteptaţi în sala de şedinţe a Primăriei Videle pentru a-şi face cunoscute lucrările, în cadrul unei expoziţii de pictură. Tot vineri, la Biblioteca Videle va avea loc simpozionul de istorie “Videle – trecut şi prezent”, eveniment ce se va bucura de participarea instituţiilor de învăţământ din Videle.

În privinţa activităţilor spotive, vineri, începând cu ora 16.45 va avea loc finala “Cupei Oraşului” la fotbal, eveniment ce va avea loc la Stadionul Orăşenesc şi, tot atunci, vor fi premiaţi finaliştii “Cupei Oraşului”. Apoi, în cursul serii de 6 iunie, va începe un program artistic, constând în recitaluri ale unor cunoscuţi interpreţi de muzică populară, precum Ansamblul Vlăsceanca, Ion Drăgan, Constantin Măgureanu, Maria Dragomiroiu şi Niculina Stoian. Concertele vor avea loc în faţa parcului din Videle.

În cursul zilei de sâmbătă, sărbătoarea va continua cu un program artistic, susţinut de elevii Şcolii nr. 1 din Videle, Şcolii nr.2, Liceului Teoretic Videle, program ce va începe de la orele 19.00 în faţa Parcului Orăşenesc Videle. Mai târziu, în aceeaşi locaţie, începând cu orele 20.30, videlenii vor putea să se bucure de prezenţa unor interpreţi cunocuţi la nivel naţional, precum DJ Rynno&Silvia, Deepcentral şi Andra.

Organizatorii se aşteaptă la un număr mare de participanţi, aceste evenimente fiind destul de rare la Videle. Mai mult, sunt aşteptaţi şi locuitori din tot judeţul, mai ales în cursul zilei de sâmbătă, când vor avea loc recitalul Andrei, mai ales că aceasta n-a mai concertat de mult timp în judeţ şi, cu certitudine, are numeroşi fani. De aceea, se poate perconiza încă de pe acum că Zilele Oraşului Videle vor fi un succes, atât prin prisma unei ample participări a teleormănenilor la evenimente, cât şi pe fondul modului în care organizatorii au ales să pună la punct sărbătoarea, mizând mai mult decât o fac alte oraşe cu prilejul celebrării lor, pe partea culturală şi identitară a evenimentului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.