Social

Distribuirea cardului naţional în judeţul Teleorman se va face din 23 septembrie – 236.046 de teleormăneni vor primi cardul de sănătate

Potrivit Casei de Asigurări de Sănătate Teleorman, la nivelul judeţului, cardurile de sănătate se vor distribui începând cu data de 23 septembrie 2014. Distribuirea se va face de Poşta Românăîn baza contractului subsecvent între Casa de Asigurări de Sănătate Teleorman şi Compania Naţionala Poşta Română SA.

La nivelul judeţului Teleorman vor fi distribuite 236.046 de trimiteri poştale, respectiv carduri, acestea aparţinând persoanelor asigurate din judeţ cu vârsta de peste 18 ani. De altfel, CAS Teleorman, precizează că distribuirea va fi urmărită electronic de către Poşta Română, iar cardurile vor fi livrate personal asiguratului, în baza acutului de identitate, prin minim două prezentări la domiciliul asiguratului. În cazul în care titularul nu va fi găsit la domiciliu de două ori, actul va fi returnat la CAS, iar asiguratul îl va ridica personal de la sediul CAS. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.