Social

Distribuirea ajutoarelor alimentare de la Uniunea Europeană continuă la Alexandria

Primăria municipiului Alexandria, prin Direcția de Asistență Socială Alexandria, în colaborare cu Instituția Prefectului – Judetul Teleorman, distribuie, în perioada 08- 10 iulie, ajutoarele alimentare pe listele inițiale, care cuprind familiile şi persoanele singure cărora le este stabilit, începând cu luna iulie 2020, dreptul la un venit minim garantat și familiile cărora le este stabilit, începând cu luna iulie 2020, dreptul la alocaţie pentru susţinerea familiei, transmite municipalitatea.

Potrivit autorităților, fiecare pachet are o greutate de 25 de kg și conține făină, mălai, paste făinoase, ulei, zahăr, orez, conserve carne de vită și de porc, pate de ficat, compot de fructe, gem de fructe și gem de fructe dietetic.

Persoanele înscrise pe listele inițiale, dar care nu s-au prezentat la centrul de distribuire în perioada programată, respectiv 23 iunie – 06 iulie, sunt așteptate să ridice pachetele în perioada 08-10 iulie. În sens contrar, pachetele vor fi distribuite pe lista suplimentară altor categorii de persoane.

Ajutoarele vor fi distribuite în perioada stabilită, la Sala de culturism (P. T. 18), în strada Dunării , nr. 49 A (în spatele farmaciei Diana).

La preluarea pachetelor, persoanele îndreptățite să primească ajutoare cu produse alimentare vor prezenta documentele de identitate în original (BI, CI, certificate de naştere copii).

Pachetele cu produse alimentare se vor acorda pentru fiecare persoană beneficiară de venit minim garantat și de alocație pentru susținerea familiei, iar pentru stocul rămas după distribuirea pe listele inițiale, se va trece la distribuirea pe liste suplimentare a categoriilor prevăzute de art. 3, alin. 1, lit. c) din OUG nr. 84/2020 (persoanele cu handicap grav și accentuat, adulți și copii).

Pentru alte informații, persoanele interesate se pot adresa Direcției de Asistență Socială Alexandria, str. Dunării, nr. 139.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.