Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Dispensar și grădiniță pentru locuitorii comunei Frasinet

Miercuri, 21 decembrie, secretarul de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Fondurilor Europene, Adrian Gâdea, şi primarul comunei Frăsinet, Adrian Ghimiş, au semnat contractele de finanţare pentru două proiecte aprobate spre finanţare prin PNLD II, respectiv înființarea dispensarului uman în comuna Frăsinet şi reabilitarea, modernizarea și dotarea grădiniței din localitate. La semnarea contractelor pentru realizarea celor două obiective de investiţii a luat parte şi deputatul ALDE de Teleorman, Calotă Ică Florică, preşedintele la nivel de judeţ al formaţiunii politice din partea căreia a fost ales primar al comunei Frăsinet Adrian Ghimiş.

“Am participat, alături de primarul ALDE al comunei Frăsinet, domnul Florentin Adrian Ghimiş, la semnarea proiectului de finanțare pentru două obiective foarte importante pentru orice comunitate: dispensarul și grădinița. Semnarea proiectului a avut loc la sediul Ministerului Dezvoltării, în prezența domnului secretar de stat, Adrian Gadea.

În felul acesta, ALDE dovedește, încă o data, că-i pasă de oameni și se ţine de promisiunile făcute în campania electorală.

Cu această ocazie țin să-l felicit pe primarul Adrian Ghimiş și să-i urez succes în realizarea tuturor proiectelor pe care și le-a propus în acest mandat”, a declarat deputatul ALDE de Teleorman, Calotă Florică Ică.

Trei obiective de investiţii au fost aprobate spre finanţare prin PNDL II (2017-2020) pentru comuna Frăsinet, respectiv Înființare dispensar uman în comuna Frăsinet, județul Teleorman, proiect ce are alocată de la bugetul de stat suma de 798,616.00 de lei, Reabilitare, modernizare și dotare Grădiniță comuna Frăsinet, județul Teleorman, obiectiv ce are alocată de la bugetul de stat suma de 849,000.00 de lei şi Extindere rețea publică de alimentare cu apă potabilă în localitatea Clănița, comuna Frăsinet, județul Teleorman cu o sumă de 3,458,437.00 de lei alocată de la bugetul de stat. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code