Eveniment

Din şase accidente rutiere produse în week-end, două au fost pe şoseaua de centură

Varianta ocolitoare a Alexandriei nu se dezminte şi poate fi considerată în continuare o şosea periculoasă în ceea ce priveşte riscul de accidente rutiere, dat fiind faptul că din 6 accidente produse în acest week-end, două au fost pe această şosea. Astfel, potrivit IPJ Teleorman, primul accident a fost produs de un bărbat în vârstă de 34 de ani din judeţul Argeș, care în timp ce conducea un autoturism pe DJ 504, intersecție cu DN 6F(VO), la km 55+500 m, în afara localității Alexandria nu a respectat semnificația indicatorului “Oprire”, intrând în coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar de către un tânăr în vârstă de 20 ani. În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a unui ocupant al autoturismului care a provocat accidentul, o tânără în vârstă de 19 ani care a fost transportată cu ambulanța la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Ambii conducătorii au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Al doilea accident, produs tot pe fondul nerespectării indicatorului “Oprire”, a fost cauzat de o tânără în vârstă de 26 de ani din Alexandria. Femeia în timp ce conducea un autoturism pe DN6F(VO), intersecție cu DJ 703,la km 11+400 m, în afara localității nu a respectat semnificația indicatorului “Oprire” şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar de către un bărbat în vârstă de 27 ani.

În urma accidentului, a rezultat rănirea conducătorului auto şi a altor doi bărbaţi în vârstă de 22 de ani, respectiv 49 de ani, toţi din autoturismul care circula regulamentar. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ iar celuilalt conducător auto din motive medicale i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cele două cauze s-a întocmit dosar penal. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.